Cea mai bună aplicație pentru pariuri

1xBet logo

1xBet

30% din cetățeni din România uzează internetul pe telefonul mobil imediat după ce se trezesc. Aplicațiile mobile au ajuns să fie o normalitate. Răspândirea smartphone-urilor în România a detonat în ultimii ani, reușind apuca la circa 40%, la fel și consumarea datelor mobile. PC-urile au fost depășite de dispozitivele mobile în România, peste 50% din locuitorii ei folosind internetul zilnic.

Bet365 logo

Bet365

Când merge vorba de aplicații de pariuri sportive, Bet365 app este alegerea numărul 1. Operatorul dispune de aplicații mobile incredibile pentru Android, iOS, Telefonul Windows, Nokia, etc. Aplicațiile Bet365 sunt ușoare în uz chiar și pentru cei complet noi pentru pariurile sportive. Aplicațiile funcționează la un nivel înalt de calitate, așa cum și se aștepta de la un bookmaker reputația lui Bet365.

Fortuna logo

Fortuna

Fortuna Bet România este promisiunea unei parieri sigure și distractive, indiferent dacă preferați pariurile sportive sau sunteți jucător de cazino. Echipa cu experiență pe care a format-o operatorul vă stă la dispoziție 24/7 pentru a vă asigura că orice dificultăți întâmpinați, ei sunt la dispoziția dumneavoastră.

Sportingbet logo

Sportingbet

Sportingbetși-a stabilit pentru prima dată prezența online în 1998. În prezent este considerată a treia cea mai veche casa dе pariuri online din Marea Britanie. Bookmaker-ul, conștient de securitate, a făcut măsuri stricte pentru a proteja toate datele și comunicările despre clienți privați în spatele criptării conductelor SSL pe 128 de biți și a centrelor de stocare a datelor cu mai multe firewall în conformitate cu cerințele Directivei europene privind comerțul electronic.