1xBet logo

1xBet

100% Bonus pentruprima depunere până la

$100

Aplicația 1xBet. Toate pro și contra

Aplicația 1xBet. Toate pro și contra

30% din cetățeni din România uzează internetul pe telefonul mobil imediat după ce se trezesc. Aplicațiile mobile au ajuns să fie o normalitate. Răspândirea smartphone-urilor în România a detonat în ultimii ani, reușind apuca la circa 40%, la fel și consumarea datelor mobile. PC-urile au fost depășite de dispozitivele mobile în România, peste 50% din locuitorii ei folosind internetul zilnic.

Fiecare agent de pariuri care se respectă oferă servicii de pariere prin intermediul telefonului dumneavoastră mobil. În primul rând, este o tendință socială - oamenii trebuie să fie mereu online. În rândul al doilea, aplicația gratuită este o oportunitate de a paria mai mult, mai rapid, mai ușor.

Site-ul desktop 1xBet a stabilit standardele destoinice. Dar ce se spune despre aplicațiile mobile 1xBet? Produsele 1xBet mobile merită să fie numite cele mai bune. Calitatea excelentă a acestor servicii este confirmată de premiul câștigat recent de 1xBet în cadrul G2E Asia @Filipine în categoria „Cea mai bună hotărâre pentru pariuri sportive” și „Cel mai bun software mobil”. Acest succes a fost posibil datorită valorilor mărcii – serviciilor 1xBet mobile de ținută înaltă, și introducerea inovațiilor în sfera pariurilor.

Pe viitor 1xBet pregătește soluții noi pentru jucătorii săi. În special, este planificată, o abordare individuală a diferitelor categorii de vârstă, multe noi promoții, precum și dezvoltarea activă a produselor mobile. Și, de vreme ce tuturora ne place să facem pariuri rapid și convenabil, suntem foarte fericiți!

Care e mai tare, aplicația pentru Android sau iOS?

Se observă, că printre fanii pariurilor din România sunt mai populare aplicațiile pentru Android.

Aplicațiile de la 1xBet funcționează pe laptopuri, tablete și smartphone-uri. Primul lucru care trebuie verificat este ce aplicație se potrivește dispozitivului dumneavoastră. Dispozitivele mobile diferă unul de celălalt prin programul de operare, dintre care principalele sunt:

 • Android oferit de Google,

 • iOS de la Apple,

 • Windows de la Microsoft.

1xBet app poate fi descărcată atât de pe resursă cât și de pe platforme cunoscute sub denumirea de magazine de aplicații.

Pe piața aplicațiilor mobile, vedem o separare clară între utilizatorii de dispozitive cu software Android și iOS. Alte sisteme (Windows, BlackBerry etc.) au o cotă de piață prea neînsemnată. 99 la sută din dispozitivele mobile vândute au Android sau iOS. Acest lucru permite companiilor de software mobil să fi redus dezvoltările la aceste sisteme de bază.

Compania 1xBet este echipată cu aplicații pentru dispozitivele Android și iOS și o aplicație pentru telefoane Windows, ultima fiind rar întâlnită la alte agenții de pariuri. Posesorii dispozitivelor mobile, care nu doresc sau nu pot să utilizeze aceste aplicații, dispun de versiunea a site-ului web mobil.

Ca urmare, difuzarea mobilă este posibilă prin:

 • una din programele pentru pariuri

 • versiunea mobilă a site-ului

Aplicațiile mobile împotriva site-ului mobil

O aplicație 1xBet depășește site-ul mobil doar printr-un design mai expresiv și o operare mai rapidă. Dacă avem de ales, prioritatea este oferită, de obicei, aplicațiilor.

Bookmaker-ul are aplicații compacte, care găzduiesc o linie imensă de evenimente, funcționalitate largă, transmisii live și alte suplimente, care facilitează un pariu câștigător. Înregistrarea la fel se poate efectua prin intermediul aplicației. Dacă ai nevoie să introduci un promoțional cod la înregistrare, îl poți găsi pe azscore.ro

Funcționalul unei 1xBet aplicații:

 • lansarea aplicației și autentificarea printr-o atingere de ecran;

 • Transmisii live;

 • Funcția 1xZone;

 • Adăugarea la “Favorite”;

 • Funcția multi- live;

 • Pariuri printr-un click;

 • Vizualizarea rezultatelor;

 • Notificări push;

 • Depunerea și retragerea fondurilor;.

 • Serviciul de chat live și apel înapoi,

 • Setări; .

 • Statistici;

 • Căutare prin cuvinte cheie.

Economie de trafic. La instalarea unei aplicații mobile de la1xBet, toate imaginile necesare sunt deja descărcate pe smartphone, astfel încât acestea nu sunt încărcate la orice intrare în aplicație.

1xBet aplicație pentru Android. Cum descărcăm pentru a face pariuri mobile?

Vă recomandăm întotdeauna să descărcați aplicațiile, doar prin fișierul 1xBet apk de pe site-ul resursei, evitând să vizitați site-uri suspecte.

Aplicația nu este accesibilă direct prin Google Play, deoarece Google refuză plasarea produselor de cazinou în magazinul său.

Cum decurge o 1xBet descărcare a aplicației pe dispozitiv cu sistem Android? Procedura poate fi redusă la câțiva pași.

Instalarea aplicației presupune luare următorilor pași:

Pasul 1 – conectare la site-ul 1xBet de pe device-ul dumneavoastră mobil

Pasul 2 - trecerea la butonul virtual „Aplicații”.

Pasul 3 - descărcați fișierul 1xBet apk.

Pasul 4 - în setările “Aplicații” bifați butonul “Permite instalarea din surse necunoscute”.

Pasul 5 – butonul “Instalare” explică ultimul pas.

Partea bună este că aplicația aceasta este potrivit cu smartphone-uri mai νechi cu sistem de operare de la 4,1 în sus.

Cum instalați aplicația 1xBet pentru iOS pe telefon?

O eventuală 1xBet download a aplicației pe telefon, în caz că folosim un iPhone sau un iPad adică un smartphone pe iOS, se limitează la accesarea site-ului de pariuri 1xBet. De asemenea aplicația este disponibilă în AppStore. O puteți descărca introducând „1xBet” în caseta de căutare. Procesul aste absolut simplu și similar cu instalarea oricărei altei aplicații din magazin.

În timp ce 1xBet app pentru iOS și cea pentru Android sunt evidente și toate agențiile de pariuri dispun de astfel de dezvoltări, compania 1xBet, având grijă de clienții săi, a decis să creeze aplicații pentru orice dispozitive folosite la pariuri.

1xBet aplicații pentru telefon Windows. Aplicații și programe pentru PC

Aplicația 1xBet Windows Mobile deține popularitatea scăzută comparativ cu altele, fapt ce nu ne surprinde, având în vedere cererea redusă și numărul mic de astfel de smartphone în utilizare. Aplicația este concepută pentru proprietarii de telefoane cu sistem Windows 8 Mobile și superior, cu un panou tactil integrat în versiunile arhitecturale de ARM, x86 sau ARM64, x64.

Βeneficiile aduse de serviciile pentru 1xBet mobil:

 • Comoditate

Pariul pe sport prin telefon este un lucru indispensabil pentru vizionarea jocurilor pe stadion sau într-o călătorie. Nu este necesar să stați constant la computer, pentru a plasa, de pildă, un pariu live.

 • Viteză

în special aplicațiile pentru tablete și smartphoane, au un aspect comprimat care oferă doar cele mai necesare. Minimalismul și concizia informațiilor simplifică considerabil navigarea și reduce timpul de încărcare a paginilor.

Folosiți cea mai destoinică ofertă mobilă din România! Descărcați aplicațiile mobile, puneți pariuri pe sport și bucurați-vă de câștiguri!. Noroc la pariuri !

Dacă sunteți curios să verificați cunoscutul site de pariuri online 1xBet, sau dacă mai întâi, doriți să aflați ceva mai mult despre el, și dacă doriți să căpătați un cod promoțional, o puteți face pe azscore.ro.