Bet365 logo

Bet365

100% Bonuspentru prima depunere până la

$30

Ofertele Bet365 bonus. Informații aici

Ofertele Bet365 bonus. Informații aici

Unii bookmakeri atrag cu oferte bonus generoase inițiale de tipul Bet365 bonus codes. Dar urmează asta cu oferte de pariere obișnuite pentru clienții deja existenți? Unii o fac. Dar mulți bookmakeri nu recompensează clienții fideli.

bet365 a făcut posibil existarea unui număr imens de disponibile promoții. Puteți accesa toate ofertele promoționale ale Bet365 prin fila promoții Bet365 sau de pe azscore.ro. Acestea sunt disponibile pentru clienții noi și existenți.

Bet365 face parte din lumea pariurilor online de aproape 20 de ani și, prin urmare, are o experiență deosebită când vine vorba de pariuri sportive. Acesta este motivarea pentru care au venit cu promoțiile ideale pentru jucătorii lor așa cum sunt coduri bonus Bet365 în timpul înregistrării.

Nu toți operatorii de pariuri oferă o serie de promoții pe lângă bonusul de înregistrare. Deci țineți în gând acest lucru oricând selectați o casă de pariuri nouă.

Bonus pentru cei noi-înregistrați

Este în lista celor mai ușor de revendicat bonusuri. Mai ales folosind opțiunea Bet365 bonus codes. Și chiar și luând în considerare termenii, cerințele de pariere, limitele de depozit și opțiunile de plată.

Mulți bookmakeri(fără a menționa niciun nume) te obligă să sari printr-o serie de cercuri dacă profitezi de oferta lor de înscriere. Da, pentru a fi corect, există și câteva cercuri pentru a sări atunci când solicitați noua Bet365 ofertă de înscriere.

Dacă ați semnat cu mai mulți operatori de pariuri, puteți vedea că procesul de revendicare a bonusului este simplu. Nu ar trebui să fie o experiență frustrantă.

Echipa de la Bet365 te conduce prin proces. Ei fac tot posibilul pentru a vă recuperați bonusul. Le puteți contacta în orice moment în chat-ului live de asistență pentru clienți Bet365 din România

Cum funcționează oferta Bet365 bonus?

Înscrieți-vă, depuneți mai mult de $10 în cont și bookmakerul va potrivi depozitul calificat în Credite de pariuri (suma bonusului până la $30) atunci când plasați pariuri calificate la aceeași valoare și acestea vor fi decontate. Se aplică numai la clienți noi fiindcă este un Bet365 bonus de bun venit.

După ce ați îndeplinit condițiile de calificare, puteți utiliza creditele de pariuri pentru a miza pariuri fără a risca banii proprii. Creditele de pariuri pot fi utilizate în orice sport pe o gamă largă de piețe. Toate veniturile obținute din pariurile plasate cu pariuri-credite sunt adăugate la soldul dvs. retragibil, returnările exclud pachetul dvs. de credite-pariuri. De asemenea, sub condițiile ofertei Bet365 bonus puteți finanța un pariu cu o combinație de credite-pariu și numerar.

Revendicați oferta după efectuarea unui depozit calificat

Plasați pariurile care se califică la valoarea depozitului dvs. calificat (plafonat la $30) și permiteți parierea acestora. Creditele-pariuri vor fi disponibile scurt după ce pariurile dvs. calificate vor fi stabilite.

Puteți miza apoi cu credite de pariuri, trebuie doar să selectați „Utilizați credite-pariuri” în biletul de pariu.

Dacă nu revendicați oferta în momentul primei depuneri pe azscore.ro, o puteți face oricând în termen de treizeci de zile de la înregistrarea contului. Pur și simplu conectați-vă la contul dvs., accesați meniul „Servicii”, alegeți „Ofertele mele”, apoi atingeți „Promoții” pentru oferta relevantă.

Dacă efectuați mai multe depozite sub oferta Bet365 bonus înainte de a solicita, cea mai mare depunere calificativă va fi considerată pentru valoarea creditelor-pariu

Termenii și condițiile pentru oferta bonus Bet365

  • Disponibil numai solicitanților noi.

Faceți o depunere calificativă de mai mult de $10 și solicitați oferta în termen de o lună de la înregistrare, pentru a beneficia de o sumă potrivită 100% în credite pariuri, până la maximum $30 pentru România. Odată revendicat, Creditele-pariuri vor fi păstrate în soldul contului dvs. și nu se pot retrage.

  • Pentru a elibera creditele de pariuri pentru utilizare, trebuie să plasați pariurile care se califică la valoarea depozitului și acestea trebuie să deconteze în termen de 30 zile. Numai pariurile calificate decontate după solicitarea ofertei Bet365 bonus de bun venit se pot considera pentru această cerință.

  • Unele metode de plată nu se pot utiliza, acolo unde sunt disponibile

NETeller, Qiwi, Skrill sau metode le de plată „by Skrill”, acol o unde sunt libere de uzat, nu p ot fi întrebuințate pentru depunerea calificativă sau pentru orice retragere ulterioară a retururilor de la mizele cu credite-pariuri, sub oferta Bet365 ofertă de înscriere, decât dacă ați finalizat „Procedura de identificare a clientului” (Know Your Customer) și ați introdus un cod poștal de verificare sau ați verificat cu succes două forme acceptate ale documentelor de identitate.

  • Mizele plasate trebuie să corespundă anumitelor condiții pentru a conta, sub oferta Bet365 bonus, la eliberarea creditelor-pariuri:

✔ Trebuie să conțină cel puțin o selecție la cota de 1,20 (1/5) sau mai mare.

✔ Miza va conta în combinații de piață/accesorii care au doar două sau trei rezultate potențiale.

✔ Atunci când un pachet a fost parțial închis, va conta doar miza activă rămasă chiar și dacă ați folosit opțiunea Bet365 coduri bonus.

✔ Atunci când un pariu a fost editat folosind funcția de modificare a pariului, va conta doar noua miză pentru noul pariu.

✔ Unde ați pariat pe mai multe rezultate potențiale, (de exemplu: fotbal, fiindcă e cel mai popular)fie pre-meci, fie în timpul jocului când urmărești live, în conturile nu numai din România, doar rezultatul cu cel mai bun se va lua în considerație. Deci, țineți acest fapt în gând.

✔ În totalitate, jocurile instantanee, pariurile nule, pariurile în joc, care sunt decontate ca împingere sau pariuri plasate prin intermediul serviciului de pariuri telefonice, nu vor conta.

  • Creditele-pariuri nu pot fi retrase în România, iar miza cu creditele-paruri nu este inclusă în nicio rentabilitate. Orice rentabilitate din creditele de pariuri plasate va fi adăugată la soldul dvs. retras.

  • Creditele-pariu nu se pot întrebuința pentru unele pariuri, oferte/promoții

  • Creditele-pariu vor fi pierdute și eliminate dacă contul este inactiv timp 3 luni consecutive.

Revendicarea bonusului și folosirea Bet365 coduri bonus

Primul pas în revendicarea creditelor de bun venit pentru Bet365 este crearea unui cont. Nu ia prea mult timp să înregistrezi detaliile. O să găsești că completarea formularului de înregistrare durează doar câteva minute. De asemenea, la inițierea înregistrării (acest lucru este cheia pentru clienții noi) amintește-ți să incluzi coduri bonus Bet365 disponibile.