Sportingbet logo

Sportingbet

Pariude rezervă

£10

Oferte Sportingbet bonus: Găsește aici

Oferte Sportingbet bonus: Găsește aici

Sportingbet a fost lansat de antreprenorul englez Mark Blandford în 1998 și a făcut parte din grupul multinațional de pariuri și jocuri sportive GVC Holdings în 2013. GVC operează unele dintre cele mai importante mărci din sector, inclusiv Bwin și Foxy Bingo, cu licențe în 14 țări unde are mai mult de 2.500 de angajați și contractori. Acțiunile GVC sunt tranzacționate la Bursa de Volori din Londra și tratează aproximativ 3,5 miliarde de pariuri sportive pe an. Mai multe informații găsiți mai jos pe azscore.ro.

Sportingbet are peste 700.000 de clienți activi. În fiecare zi, există peste 8.000 de oportunități de pariere diferite pe 30 de sporturi diferite. Există, de asemenea, pariuri live, în special pentru fotbal și tenis. precum și stive de informații statistice care să vă ajute să efectuați un pariu mai bun, ce Sportingbet bonus să aplicați și informații despre cum puteți face un pariu și condiții de pariere.

Cum funcționează sistema de bonus de pe Sportingbet ?

Cu peste 30.000 de oportunități de pariere disponibile în fiecare zi în 90 de sporturi diferite, este corect să spunem că Sportingbet este un titlu care ia ceea ce fac foarte în serios.

Există coduri bonus Sportingbet pentru amândouă părți ale funcționării, fie căutați o ofertă de bun venit ca un parior sportiv sau a spori hazardul la cazinou.

Cum s-a menționat deja, Sportingbet oferă o serie de promoții care includ un pachet de bun venit pentru sportbook și un bonus fără depunere pentru jucătorii de cazino și tot ceea ce trebuie să știți despre cum să vă puneți mâna pe mărfuri - inclusiv dacă aveți nevoie de Sportingbet bonus codes sau nu - este indicat puțin mai jos.

Dacă sunteți un parior sportiv înflăcărat, Sportingbet este generos pentru amatorii sportului și oferă cote îmbunătățite. Cele mai populare evenimente sportive pentru fotbal, tenis, baschet, hochei și alte categorii vin cu o creștere a prețurilor dacă folosiți Sportingbet bonus codes, deci, puteți profita de acesta.

Bonusurile Sportingbet disponibile și condițiile de obținere

o sută de procente Bonus până la $50:

Înregistrează-te astăzi la Sportingbet, depune $10 și mai mult și primește până la $50 (200 RoN) în fonduri bonus! Toți solicitanții trebuie să aibă vârsta legală (peste 18 ani).

Iată cum funcționează:

 1. Aveți nevoie să inițiați procesul de consemnare și de a activa un cont nou folosind coduri bonus Sportingbet .

 2. Faceți un depozit - timp de o saptamana dupa înregistrare. După depunere faceți primul dvs. pariu sportiv (orice piață cu excepția curselor de cai) de până la $10. Dacă primul pariu pierde, puteți primi cashback în valoare maximă de până la $10 în formă de freebet.

 3. Primiți automat o sută de procente din depozitul făcut până la $50/200 RoN.

Termenii si condițiile pentru bonusul Sportingbet ofertă de înscriere

 1. Oferta dată este acceptabilă doar pentru noi-veniții jucători.

 2. Pentru a obține beneficii de la utilizarea bonusului de o sută de procente, până la $50/200RoN, trebuie să efectuați o depozitare în timp de o saptamana de la înregistrăre.

 3. Returul bonusului este de o sută de procente, până la $50/200RoN. Suma maximă care poate fi primită de un parior este de 50USD/200RoN sau o valoare echivalentă în moneda aleasă.

 4. oferta Sportingbet bonus de bun venit se activează la primul depozit.

 5. Depozitul minim pentru a obține bonusul este de 10USD/40 RoN.

 6. Fondurile-bonusul și depunerile dumneavoastră sunt expuse sub forma unei „Sume restricționate” și sunt vizibile contul dumneavoastră Sportingbet și în produsul Sportingbet Sports până ce cerințele ofertei Sportingbet bonus vor fi îndeplinite.

 7. În considerare va fi luată următoarea conversie valutară: 1GBP = 1USD = 1EUR = 4RoN

 8. Oferta aceasta este activată doar pentru parierea sportivă (Sportsbook). Selecțiile cazinorilor nu sunt considerate. Depozitările efectuate prin Neteller sau Moneybookers Skrill nu se consideră pentru această Sportingbet ofertă de înscriere.

 9. Suma bonusului se creditează automat.

 10. Întreaga sumă a depozitului + bonusul creditat trebuie pariat -10x (de zece ori minimum) la cote mai mar sau egale cu 1.70.

 11. Depozitele eligibile pentru această promoție trebuie făcute în termen de o saptamana de la înregistrare.

 12. orice Sportingbet bonus care nu a fost utilizat în timp de o lună va fi exclus din contul pariorului. În caz de condițiile de pariere nu sunt îndeplinite în totalitate în perioada menționată, bonusul va fi eliminat din contul jucătorului.

 13. Sportingbet își păstrează dreptul de a declina oferta dată oricărui solicitant, în orice moment pe parcursul existenții acestuia ca solicitant, fără niciun pretext, cu sau fără notificare, dacă se bănuiește că o ofertă Sportingbet bonus de bun venit este folosită din alt motiv decât cu scopul plasării pariurilor recreative, ca exemplu, dar nu se mărginește doar cu cazurile următoare: fraudă, obținerea beneficiilor într-o cale ilegală sau practicarea metodelor interzise.

 14. Această ofertă și restricțiile menționate este acceptabilă numai pentru clienții din România.

Sportingbet își păstrează dreptul de a cere suplimentare documente de la orice solicitant înainte de creditarea bonusului. Oferta aceasta se poate aplic numai la primul cont activat de solicitant și nu se aplică niciunui cont ulterior deschis. Această ofertă nu poate fi utilizată cu nicio altă ofertă. Se aplică pachetul standard reguli ale Sportingbet în România.

Obțineți freebeturi in suma de până la 50USD/200RoN pe zi!

Pune cât mai multe multiple pariuri cu două sau mai multe selecții (oricare dintre care la cote de cel puțin 1,50) și primește un freebet in suma de până la 50USD/200RoN pe zi! Cu e mai larga cantitatea de mize, cu atât volumul freebet-ullui primit e mai mare!

Fiecare rundă zilnică începe la 09:00 ora Bucureștiului, România și se încheie 24 de ore mai târziu la 08:59. Toate pariurile decontate în această perioadă vor fi luate în considerare în runda zilnică. Freebeturile sunt creditate automat la sfârșitul fiecărei runde zilnice.

Obțineți bonusuri pentru parierea la cazinoul Sportingbet

Joacă cel puțin 20USD la cazinoul Sportingbet, adună puncte și primește până la 100 de free spine în Aztec Gold în fiecare zi! Cu cât mai mare volumul de puncte adunate, cu atât mai mare eventual va fi cantitatea de rotiri gratuite ce veți primi!

Câștigați puncte pentru fiecare pariu la jocurile de masă în cazinoul online din România. Fiecare joc aparține unei categorii. Veți câștiga un volum mai larg sau mai minor de puncte, în dependență de clasa din care jocul face parte - consultați tabelul de mai jos:

 • Fiecare 1USD jucat la Numărul de puncte colectate.

 • blackjack / bacara / videopoker 0.20.

 • Ruleta și alte jocuri de masă 0.33.

 • sloturi hi-lo / jocuri 0.50.

 • proporțional în valută (1 USD = 4 RoN) (Pentru a spori câștigurile puteți folosi și Sportingbet coduri bonus).

Adună cel puțin 10 puncte pentru activitatea ta în cazinou, și rotirile gratuite sunt ale tale! Cu cât e mai amplu volumul punctelor colectate, cu atât poate fi vast numărul de freespine pe care le veți primi.

Adițional, o promoție specială vă așteaptă în fiecare zi la Sportingbet Casino. 7 zile, 7 bonusuri, 7 șanse suplimentare de a câștiga mai mult. Mai multe informații gasiți pe siteul principal! Coduri bonus puteți găsi pe azscore.ro.