Bet365 logo

Bet365

100% Bonuspentru prima depunere până la

$30

Metodele Bet365 de înregistrare

Metodele Bet365 de înregistrare

Întrucât se potrivește unei case de pariuri solide cu mulți ani de experiență în domeniul pariurilor, operatorul Bet365 este serios în servirea clienților. Unul dintre factorii care atestă o atitudine atât de serioasă a bookmakerului față de întregul proces de joc este procedura de register Bet365.

Nu există oferte pentru a obține rapid un cont într-un singur clic prin conectarea contului dvs. la un număr de telefon mobil. Deoarece se potrivește unui bookmaker fundamental cu rădăcini britanice.

Înregistrarea în Bet365 practic nu este diferită de procesul de creare a unui cont de joc la alți bookmakeri. Amatorilor de beturi le este obligatorie o register Bet365 - compania este lider pe piața europeană a jocurilor de noroc.

Deci cum te înregistrezi pe site-ul Bet365?

Screen 1Screen 2

Pentru ca ulterior să nu existe probleme cu identificarea și retragerea câștigurilor, trebuie să vă scrieți corect numele. Cel mai bine este să vedeți cum sunteți înregistrat în pașaportul. Important! Toate câmpurile formularului de înregistrare Bet365 trebuie completate cu date personale valide. Încălcarea acestei reguli poate aduce la confruntări cu probleme la retragerea fondurilor.

  1. După ce ați deschis pagina principală a resursei, acordați atenție colțului din dreapta sus, unde se află formularul de autorizare. Sub câmpul „Username” există un semn interactiv „Join now” - „Join”. Acesta este butonul Bet365 înregistrare.

  2. Atunci când este atins, utilizatorul va fi transferat în fereastra „Deschideți cont”. Jucătorul trebuie să indice regiunea reședinței sale, să completeze câmpurile: nume, sex, data nașterii, numărul propriu de telefon, e-mailul, adresa de reședință, fusul orar.

  3. Creați username-ul și parola. Este indicat să alegeți una dintre cele patru modalități de comunicare cu Bet365 în România.

  4. „Numărul de securitate de patru cifre” este un câmp important. Jucătorul trebuie să scornească un număr alcătuit din patru caractere care trebuie să fie reținut în mod obligatoriu. Dacă va pierde accesul la cont, acesta va trebui utilizat la contactarea echipei de administrare al bookmakerului în România.

  5. După completarea formularelor solicitate, utilizatorul trebuie să confirme că are cel puțin 18 ani și, de asemenea, este de acord cu regulile bookmakerului.

  6. Pentru ca contul să devină valid și echipa de administrare să inițieze verificarea identității, ultimul pas este apăsarea butonului Bet365 register.

După manevrele de mai sus, puteți continua să vă verificați contul. Dacă citiți cu atenție pașii descriși anterior, veți evita confruntarea cu probleme la înregistrare.

Ce este autentificarea și verificarea ulterioară pe Bet365?

Verificarea este o procedură obligatorie, fără de care jucătorul nu va putea retrage fondurile câștigate. Procesul nu este practic diferit de cel care poate fi găsit la casele de pariuri autohtone.

  1. După înregistrarea cu succes, în colțul drept de sus al interfeței site-ului nu se află formularul Bet365 autentificare, ci numele contului. Clicați pe el pentru a deschide o ferestruică pop-up. În ea, selectați „Membrii”.

  2. În ferestruica care se deschide, utilizatorul este interesat de fila de-a lungul căii: „Contul meu” - „Cunoaște-ți clientul” - „Încarcă-ți documentul de identitate”. Punctele sunt situate în apropierea părții centrale de sus al paginii.

  3. Utilizatorul poate descărca: scanarea tuturor paginilor pașaportului, pașaportului străin, cărții de identitate sau permisului de conducere din România.

  4. Verificarea documentelor durează aproximativ 48 de ore.

Câteva alternative metode de verificare

Primul este să primiți un apel de la asistența clienților. Va fi de nevoie să confirmați informațiile specificate în timpul înregistrării (urmati linkul de pe azscore.ro): numele, data nașterii și adresa de reședință.

Al doilea este să primești o scrisoare la adresa indicată în timpul înregistrării, care indică un set secret de numere care permite retragerea fondurilor.

Cunoaște-ți clientul(Know your customer)

Este important să fiți capabili să identificați datele pentru a respecta atât cerințele de reglementare, cât și pentru a ajuta la asigurarea securității conturilor după ce sa efectuat procesul de Bet365 autentificare. Bookmakerul se stăruie in continuu să efectueze verificări îmbunătățite folosind opțiunea „Cunoaște-ți clientul”. Pentru a realiza acest proces, există posibilitatea solicitării identificării clientului de către operatorul de pariuri.

Aceasta înseamnă că uneori operatorul va cere ajutor pentru a vă putea confirma identitatea și a arăta că aveți suficiente fonduri pentru a vă susține activitatea de joc. În cazul când aceste informații sunt necesare, contul dvs. Bet365 din România poate fi supus anumitor restricții până când veți furniza informațiile și documentația solicitate pentru a satisface aceste verificări.

Informații pentru a vă verifica identitatea

Pentru a vă verifica identitatea, bookmakerul poate solicita să furnizați o copie al ID-ului fotografic, cum ar fi o copie a pașaportului, a cărții de identitate, a permisului de conducere sau oricare alt document ce poate confirma adresa rezidențială, cum ar fi factura de utilitate.

Toate copiile de identificare personală trebuie să conțină un document fotografic și să afișeze clar numele complet, data nașterii și să aibă o valabilitate. Rețineți că, dacă documentul dvs. de identitate are o dată de expirare, acest lucru va trebui să fie inclus.

Informații pentru verificarea fondurilor

După bet365 login pe site, pentru a verifica sursa fondurilor pe care le utilizați pentru a paria, vă poate solicita să furnizați informații și documentații suplimentare ce pot arăta disponibilitatea cantității suficiente de fonduri pentru a vă susține activitatea. Aceasta poate include informații, cum ar fi ocupația și salariul dvs., susținute de documentație, precum o copie a extrasului bancar sau a chitanței de plată.

Deși este posibil că operatorul va solicita detalii despre angajare, dar nu va contacta angajatorul dvs. ca parte a acestor verificări. Verificarea poate fi finalizată în orice moment după Bet365 login dar înainte de a putea efectua o retragere.

Verificarea documentelor jucătorului – cea mai rapidă modalitate.

Cea mai rapidă și ușurică modalitate de verificare a documentelor dumneavoastră este de a încărca aceste documente prin despărțământul „Cunoaște-ți clientul” (KYC-Know Your Customer) unde veți găsi, de asemenea, îndrumări cu privire la cerințele KYC și cum să finalizați procesul cât mai rapid. După finalizarea revizuirii, veți fi anunțați prin e-mail.

De asemenea, puteți vizualiza starea dvs. actuală al procesului de verificare accesând KYC. în fișierul ”membri” după ce vă efectuați Bet365 login în contul dvs.

Ocazional, din cauza volumelor mari, poate exista o întârziere în revizuirea oricăror documente trimise prin e-mail. Dar bookmakerul asigură că documentele se vor examina cât mai curând posibil.

Mai multe informații importante citește in alte despărțituri pe azscore.ro.