Sportingbet logo

Sportingbet

Pariude rezervă

£10

Procesul Sportingbet de înregistrare. Cum poți deschide un cont - pas cu pas

Procesul Sportingbet de înregistrare. Cum poți deschide un cont - pas cu pas

Sportbook-ul online internațional Sportingbet oferă până la 30.000 de oportunități de pariere zilnice, oferind acoperire la peste 90 de competiții sportive unice. Casa de pariuri dispune de o impresionantă bibliotecă de divertisment, pe care o face cu regularitate suplimentară prin adăugarea noilor activități interesante demne de pariere, cum ar fi adăugarea recentă a fotbalului virtual, în ciuda gamei sale vaste de opțiuni de divertisment, biblioteca de jocuri încă nu are nicio formă de sprijin pentru pasionații de baccarat.

Cum să vă înregistrați pe site-ul Sportingbet: etapele de înregistrare

Screen 1

Înscrierea pe site aduce o grămadă de beneficii. Puteți selecta din peste 20 de monede de cont diferite. Pagini detaliate „Ajutor” pot fi de mare ajutor pentru clienți. o selecție bună de metode de plată.

Ca regulă, pentru a aplica un pariu, dacă nu sunteți un solicitant deja existent, e nevoie de a trece procesul de înregistrare. Apăsați butonul „Înregistrare” sau „Înscrieți-vă acum”, situat pe pagina de start a Sportingbet.

  • Primul pas al formularului de înregistrare vă solicită țara de reședință, moneda contului, e-mailul și o parolă (trebuie s-o rețineți pentru procesul ulterior de Sportingbet login).

  • În pasul următor, introduceți titlul, numele și data nașterii înainte de a da clic pe „Continuați”.

  • Pagina finală vă va solicita adresa de domiciliu, numărul de telefon mobil și modul în care doriți să primiți orice informații de marcheting (care nu sunt obligatorii). După finalizare, faceți clic pe „Creați contul meu” și procesul de înregistrare Sportingbet este trecut.

Toate detaliile introduse trebuie să fie furnizate corect în mod obligatoriu. Deși majoritatea jucătorilor nu li se cere să-și verifice ID-ul în timpul înregistrării, dacă nu vă pot confirma identitatea, verificarea manuală va fi necesară înainte de efectuarea unei retrageri. Înainte de verificarea detaliilor, clienții din Româniavor fi întrebați dacă doresc să plaseze o limită de depunere în cont.

Ce este procesul de verificare a contului pe Sportingbet??

Prin procesul verificării contului jucătorii vor trebui să facă acest lucru înainte de a face o retragere. ori de câte ori este necesară verificarea, veți fi informat pe ecran și vi se va anunța ce trebuie să încărcați după ce apăsați Sportingbet autentificare.

Uneori este necesară doar dovada identității și, pentru aceasta, utilizatorii trebuie să încarce o copie a pașaportului, a cărții de identitate naționale sau a permisului de conducere. Dacă este necesară și dovada adresei, se poate utiliza o factură de utilitate sau un extras bancar datat în termen de trei luni sau un permis de conducere. După inițierea procesului de înregistrare Sportingbet revizuirea documentelor poate dura până la câteva zile.

Rețineți câteva detalii în legătură cu depunerea și retragerea fondurilor

De câte ori doriți să solicitați un bonus de înregistrare, asigurați-vă că verificați care sunt metodele de depunere valabile pentru ofertă, deoarece nu toate sunt incluse. Toate plățile efectuate în contul dumneavoastră din România, inclusiv primul, ar trebui să fie efectuate dintr-o sursă de plată pentru care sunteți titularul contului. Jucătorii ar trebui, de asemenea, să rețină că, dacă se solicită o retragere, fondurile vor fi trimise la aceeași metodă, card sau cont și folosind aceeași monedă ca și depozitul inițial.

Ce de facut dacă ai uitat informațiile pentru Sportingbet login? Nu este nevoie, mai mult, evitați crearea unui alt cont. Crearea conturilor multiple este interzisă de operator. Mai bine folosiți-vă de formularul de restituire. În pagina principală de conectare, faceți clic pe „parolă” unde scrie „Am uitat parola”. Introduceți adresa de e-mail utilizată la Sportingbet înregistrare, dați clic pe „Trimiteți” și Sportingbet vă va trimite un email care vă permite să creați o nouă porolă.

Cum pot deschide un cont de pe mobil?

Formularul de înregistrare pentru Sportingbet. Orice persoană care accesează Sportingbet prin intermediul telefonului mobil se va bucura de același formular de înregistrare Sportingbet simplu disponibil pe site-ul desktop. Nu există nici o diferență între cele două atât în ​​conținut, fie în prezentare, așa că urmând pașii descriși la începutul acestui ghid veți completa procesul de înregistrare cu succes.

Cum puteți obține un bonus de bun venit Sportingbet pentru clienții noi?

Bonusul de bun venit este disponibil oricărui client autentic nou care locuiește în România. Pentru a solicita orice ofertă, pur și simplu urmați pașii specificați în termeni și condiții, de obicei, constă în plasarea unui depozit și parierea în valoare de o anumită sumă.

oferta de bun venit la Sportingbet este disponibilă utilizând la dorința dumneavoastră un cod promoțional care-l puteți găsi pe azscore.ro. (Folosirea acestuia nu este obligatorie, bonusul se poate obține și în lipsa codului)

Cum pot paria pe Sportingbet?

Faceți clic pe cotele pentru o anumită piață va adăuga selecția la pariul dumneavoastră, vizibil în coloana din dreapta a ecranului.

Betslip-ul este împărțit în trei file separate, single, multi și sistem și trebuie doar să faceți clic pe opțiunea dorită. Pentru pariurile de sistem, rețineți că opțiunile de pariere disponibile sunt selectate din meniul derulant de lângă partea de sus.

După ce ați decis ce tip de pariu să plasați, introduceți suma pariului în caseta „Miza”. Costul total al pariului va fi calculat pentru dumneavoastră împreună cu câștigurile posibile (nete).

Termeni și condiții importante pentru noii membri înregistrați ai Sportingbet

Când vă înscrieți la Sportingbet, sunteți de acord să păstrați parola secretă și să nu permiteți altcuiva să o folosească.

După ce procesul de Sportingbet înregistrare a devenit completat, nu vei putea modifica moneda contului de mai multe ori fără aprobare. orice modificări suplimentare sunt supuse regulilor și cursurilor de schimb oferite de Sportingbet.

Bookmakerul nu va fi făcut răspunzător pentru utilizarea necorespunzătoare a contului dumneavoastră care rezultă al procesului de accesul la Sportingbet login neautorizat. Atunci când contactați echipa de servicii pentru clienți, ar trebui să presupuneți că toate comunicările vor fi înregistrate și utilizate în probe în cazul în care apare o dispută ulterior.

Nerespectarea documentelor de verificare la solicitare poate duce la suspendarea sau închiderea contului dumneavoastră În cazul în care cineva este prins să joace Sportingbet pe alt cont în afară de primul ce a trecut Sportingbet autentificare, toate tranzacțiile pot fi anulate și contul închis.

Jucătorii nu au dreptul să facă niciun comentariu fals, rău intenționat și / sau dăunător despre Sportingbet în media sau pe un forum public.

Cum poti edita detaliile contului?

Dați clic pe „Contul meu” din gama de opțiuni de meniu, apoi pe „Detalii despre contul meu”. Aici puteți actualiza adresa dumneavoastră (furnizând-o în aceeași țară, de exemplu România), e-mailul și numerele de telefon, tastând data existentă și făcând clic pe „Salvați”. Pentru a modifica țara de reședință sau numele, va trebui să vă adresați serviciului de asistență pentru clienți.

Cum poti închide contul Sportingbet?

Dați clic pe pictograma „Contul meu” din partea dreaptă sus a ecranului, iar apoi din meniu faceți clic pe „Contul meu” și apoi pe „Setări”. În opțiunea Control jocuri de noroc, veți putea să plasați limite de depozit sau să vă închideți contul făcând clic pe opțiunea respectivă. Pentru închideri, puteți alege să faceți o pauză scurtă sau să vă închideți pe întotdeauna contul.

Ca concluzii se poate spune că procesul de înregistrare este scurt, comod și aduce multe beneficii, mai ales dacă folosiți un cod promo de pe azscore.ro